logo

Каирска 6, 1000, Скопје, Македонија

Е-пошта: contact@geooco.com

Телефон: +389 (2) 3061-625

Факс: +389 (2) 3061-625

ГПС систем
за следење возила
Прегледајте ги опциите што ги нуди нашето решение
и дознајте како ќе го подобрите вашето работење
Опции

Сите информации на дланка.

Проверете каде се вашите возила или користете ги извештаите да видите што се случува со вашите возила детално.

Едноставно најавете се во вашиот профил и предледајте каде биле или каде се моментално сите ваши возила во реално време. Со повеќе од 100  опции кои ги нуди системот можете брзо и едноставно да ја проверите точната брзина, локација, работа на мотор, надморска висина во било кое време.

Опции Контакт

Потребни ви се повеќе информации ? Нашите вработени се тука за вас.

Листа на опции

Во зависност од пакетот опциите се менуваат. Одберете го пакетот кој најповеќе ви одговара.

Опции Возило Камион Диспечер
Следење во живо
Брзина, работа на мотор, надморска висина
Историја на движење, извештаи, известувања, геозони
Информација за гужва во сообраќај
Следење во живо во роаминг
Информации од компјутер (гориво, километража)
Неограничени пораки
Неограничени позиции

Ценовник

Цените на услугата се дадени без вклучен ДДВ, за првата година на следење со склучен договор за користење од 24 месеци.
Основен
Следење во живо, вклучен ГПС терминал + СИМ
79 годишно
Best choice
Стандарден
Основен пакет + следење во роаминг
119 годишно
Напреден
Стандарден пакет + CAN податоци (гориво, км, темп)
199 годишно
Премиум
Напреден пакет + Garmin комуникација со возач
269 годишно

Резултати, статистики &

подобрувања

Да знаете дека можете да заштедите е добро, да знаете како е уште подобро.

Истражувањата покажуваат дека фирмите кои имаат инсталирано ГПС ситстем во нивната компанија заштедуваат на неколку начини и тоа: во потрошувачката на гориво, намалување на прекршоци, подобрување на продуктивноста и намалување на трошоците за одржување.

Со тек на време нашите кленти ги забележуваат овие подобрувања ко значително влијаат на целокупната работа на нивната компнаија. Овие подобрувања брзо го враќаат иницијалниот трошок за имплементација на решението. Во одредени случаи враќањето на трошокот е во првите неколку недели од користење на решението.

Намалување на трошоците за гориво 0
Зголемена продуктивност 0
Подобрување на безбедноста 0
Намалено одржување 0
Намалување на прекршоци 0
a
Најпродавано решение
Ви благодариме што го направивте Геооко најпродаваното ГПС решение за следење на возила !
Пријавете се

Партнери

Соработувајќи со повеќе од 200 оператори во повеќе од 70 на 5 континенти Геооко.™ им овозможува на неговите клиенти да ги следат нивните возила било каде во светот.

Цени

Пресметајте колку ќе ве чини имлементација на ГПС систем во вашата компанија

0 Возила -s
Стандарден пакет
Вкупната цена која би ја плаќале месечно. Вклучува ГПС уред, СИМ картичка и монтажа.
0 месечно

Испробајте го нашето решение 30 дена бесплатно. Без договори. Без обврски. 

m

Пријавете се и добијте понуда денес !

Пополнете го формуларот и некои од нашите вработени ќе ве контактира за 24 часа

Име

Назив на фирма

Телефон

Презиме

Број на возила

Е-пошта

Изјави од клиенти

Прочитајте што имаат да кажат за нас нашите клиенти

Контакт

Испратете ни е-порака преку формуларот подолу или јавете ни се на некои од телефонските броеви.

Име
Презиме
Е-пошта
Телефон
Порака

Каирска 6, 1000, Скопје Република Македонија

+389 (2) 3061-625

contact@geooco.com support@geooco.com

+389 (2) 3061-625