Формулар за нарачка

Формулар за нарачка

Пополнете го формуларот и нашите вработени веднаш ќе ве контактираат
(1) Цените кои се дадени во пакетите подразбираат користење на ГПС опрема дадена под наеам во од страна на Геооко Дооел во Договор 24.
(2) Сите цени се без пресметан ДДВ. 
(3) Доколку дојде до било какво оштетување на опремата од страна на трето лице, истата се наплаќа по 2,800.00 МКД (без вклучен ДДВ) по уред.
(4) Пакетите не вклучуваат трошок за монтажа на опремата и истата се наплаќа еднократно по извршена инсталација.

Адреса

Каирска 6, 1000, Скопје
Македонија

Телефон

+389 2 3061-625

Е-пошта

contact@geooco.com
support@geooco.com