ГПС системи за следење возила

30% Попуст

ГПС 50

Пакетот вклучува:

 • Бесплатен ГПС уред
 • СИМ картица
 • Следење во живо
 • Историја на движење
 • Напредни извештаи
 • Известувања
550 МКД.
350 МКД.
По возило/ месечно
Нарачај веднаш
30% Попуст

ГПС 100

Пакетот вклучува:

 • се од ГПС 50
 • Следење во Роаминг
 • iOS и Android следење
 • Податоци за возач
 • Регистрација на возило
 • Трошковник
650 МКД.
450 МКД.
По возило/ месечно
Нарачај веднаш
30% Попуст

ГПС 300

Пакетот вклучува:

 • се од ГПС 100
 • Напреден ГПС уред
 • Податоци од КАН модул
 • Контрола на гориво
 • Состојба на акумулатор
 • Администратор
850 МКД.
650 МКД.
По возило/ месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
Нашата

ГПС Следење

Следете ги вашите возила во реално време и имајте ги на увид сите податоци

Мобилни Апликации

Прегледувајте ги вашите возила или претворете било каков паметен телефон во ГПС уред за следење

Напредни Извештаи

Ниеден податок нема да пропуштите со напредните извештаи за вашите возила

Далечинска Контрола

Правете промени на вашите уред, менувајте конфигурации од далечина преку нашата платформа

Мониторинг На Возачи

Превенирајте незгоди и подобрете ја работата со видео мониторинг на вашите возачи

Хардвер Агностичен

Користете некој од веќе приспособените 750 типови на уред или додадете нов

ГПС Следење

Следете ги вашите возила во реално време и добијте детални информации за нивната локација, брзина, статус на сензори, ниво и потрошено гориво. Подобрете ја сигурноста и продуктивноста на вашата компанија и намалете ги трошоците за одржување. Имајте увид на се што се случува со вашите возила

 • Следење во живо
 • Историја на движење
 • Напредни извештаи
 • CAN поврзување
 • Ограничување на брзина
 • Податоци за гориво
 • Гасење на мотор
 • Идентификација на возач
 • API интеграција
 • Однесување на возачи

Следење Единици

Следете ги вашите добра со нашите уреди со внатрешна батерија и издржливост на надворешни влијанија. Се користат за следење на единици каде што не е возможно поврзување со посточка електрична инсталација. Времетрањето на батерија е во зависност од режимот на работа на самиот уред

 • Брза инсталација
 • Паник копче
 • Сензор за вибрации
 • Водоотпорен
 • Сензор за движење
 • 10,000 пораки меморија

Мониторинг На Возачи

Користејќи DMS technology, G400D уредот ја снима ситуацијата на патот и внатре во кабината притоа препознава како се однесува и што се случува со возачот во кабината, дали е уморен,  деконцентриран, поспан исто така препознавајќи дали возачот пуши, дали е врзан појасот и дали гледа напред на патот. Сите податоци и аларми се испраќаат во реално време 

 • Спречете незгоди
 • Нагло кочење
 • Аларм за поспаност
 • Деконцентрирано возење
 • Нагло забрзување
 • Аларм за пушење
 • Брза инсталација
 • Решавање на спорови

Ограничувач на Брзина

Подобрете ја дисциплината и ефикасноста, притоа намалете ги трошоците и зголемете го профитот преку спречување на незгоди, казни за преголема брзина, каснење, потрошувачка на гориво

 • Ограничете ја брзината
 • Превенирајте незгоди
 • Намалете трошоци
 • Зголемете ја безбедноста
 • Намалете казни за брзина
 • Намалете потрошувачка
 • Дисциплина на возачи
 • Целосно решение

Android и iOS Апликации

Прегледувајте ги вашите возила или претворете било каков паметен телефон во ГПС уред за следење и користете ги сите функционалности на нашиот систем како што се: следење во живо, напредни извештаи, историја на движење, аларми итн.

 • Следење во живо
 • Комуникација со возач
 • Испраќање позиции
 • Управување со задачи
 • Следење на смартфони
 • Идентификација на возач
 • Навигација
 • Историја на движење
Контакт

Испратете ни порака и ќе ве контактираме во најкус можен рок

Адреса

Каирска 6, 1000, Скопје
Македонија

Телефон

+389 2 3061-625

Е-пошта

contact@geooco.com
support@geooco.com